Uusi vuosi - Uudet aurinkopaneelipaketit

Aurinkopaneelimarkkinoilla vuosi 2022 on alkanut mielenkiintoisissa merkeissä. Paneelien rahtihinnat ovat moninkertaistuneet vuoden takaiseen puhumattakaan aikaan ennen pandemian alkua. Voidaan puhua jopa 7 kertaistumisesta. Tällä on tukkureiden mukaan vaikutusta paneelien hintoihin alkaen maalis-huhtikuulta. Tavaraa saa vielä vanhoilla hinnoilla, niin kauan kun sitä varastoissa riittää. Toisin sanoen, paras aika hankkia paneelit on nyt. 

Toisaalta markkinoille on tullut mielenkiintoisia uutuuksia, jotka mekin olemme ottaneet valikoimiin. Jo vuonna 1988 perustetulta ZNShine Solarilta on tullut markkinoille sekä uusi täysmusta lippulaiva malli, että kaksipuoleinen järisyttävän tehokas tehomalli. Molemmissa erinomaiseksi paneelin kestävyyttä ja suoritusta parantavaksi todettu kaksoislasi rakenne. Toisin sanoen, näissä lasi-lasi-paneeleissa aurinkokenno on laminoitu kahden lasi väliin. Näitä paneeleja on saatavilla uudistetussa Voima paketissamme, sekä upouudessa Jytkyssä.

Voima

Lippulaivapakettimme Voima uudistui entistä ehommaksi. Voimassa on laatua, voimaa ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Voima - paketissa yhdistyvät jykevän tehokkaat täysmustat ZNShine ZXM7 lasi-lasi 390 W aurinkopaneelit, Sofar Solarin invertterit, Solarman tuotannonseuranta ja kotimaiset Orima - kiinnikkeet 30 vuoden takuulla ja laadukas asennus. 

ZNShine ZXM7 paneelit on v
almistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista ja komponenteista, mikä takaa laadun, keston ja tehokkuuden. ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 kaksipuoliset lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin. Ne sopivat niin perinteisiin kattoasennuksiin kuin myös rakenteisiin integroituihin asennuksiin. Paneeleiden avulla voit tuottaa puhdasta energiaa ja samalla pienentää energialaskuasi.

ZNSHINE SOLAR ZXM7-SHLDD108 lasi-lasi-aurinkopaneeli on testattu ja hyväksytty Suomessa sekä kansainvälisissä tunnustetuissa laboratorioissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavan ja hinta-laatusuhteeltaan optimoidun tuotteen.

30 vuoden tuottotakuu
15 vuoden tuotetakuu kattoasennuksissa
12 vuoden tuotetakuu maa-asennuksissa

Tutustu Voima - pakettiin tarkemmin

Jytky

Jytky pakkaa kompaktiin pakettiin todellisen tehopommin. Kaksipuoleinen ZNShine ZXM8 aurinkopaneeli, jossa pelkästään etupuolella 500 W tehoa ja heijastumien kautta takapuolelta saadaan jopa 25% lisää tuottoa. Jytky onkin ensisiijainen valinta tapauksissa, joissa järjestelmältä vaaditaan paljon tehoa joko pienen käytettävissä olevan tilan tai suuren kulutuksen takia sekä maa-asennuskohteissa, joissa heijastumia päästään erityisesti hyödyntämään. Mukana Jytkyssä tietysti Sofar Solarin invertterit, Solarman tuotannonseuranta ja kotimaiset Orima - kiinnikkeet 30 vuoden takuulla ja laadukas asennus. 

Tutustu Jytky-pakettiin tarkemmin

Teho

Suosittu Teho pakettimme säilyy ennallaan. Teho pakkaa nimensä mukaisesti tehoa kustannustehokkaaseen kokonaisuuteen. Canadian Solarin 370 W paneelit, Sofar Solarin invertterit, Solarman tuotannonseuranta ja kotimaiset Orima - kiinnikkeet 30 vuoden takuulla ja päälle laadukas asennus. 

Uusissa Canadian Solar -aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot (tai kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä.

Half-cut-kennot ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja.

Puolitetut kennot tuottavat vain puolet tavanomaisen aurinkokennon tuottamasta sähkövirrasta, minkä seurauksena aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä.

Puolitetut aurinkokennot kestävät pitempään

Paremman suorituskyvyn lisäksi half-cut-kennoilla on myös toinen merkittävä etu verrattuna perinteisiin aurinkokennoihin, nimittäin kestävyys. Pienemmän kokonsa ansiosta puolitetut kennot ovat vahvempia ja vähemmän alttiita mikrohalkeamille ja murtumille.

Half-cut-kennoilla varustetut aurinkopaneelit tuottavat siis sähköä entistä pitempään säilyttäen erinomaisen hyötysuhteensa. Tästä kertoo myös Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneeleilleen lupaama 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu.

Tutustu Teho - pakettiin tarkemmin

Lasi-lasi

Lasi-lasi aurinkopaneelipakettimme on suunnattu heille, jotka haluavat aurinkopaneelit, joissa kenno on kahden lasilevyn välissä perinteisen muovikalvon sijaan. Lasi-lasi paneelit sopivat erityisen hyvin pohjoisen oloihin vahvan rakenteensa takia.

Tutustu lasi-lasi - pakettiin tarkemmin.

Asiantuntijat apunasi

Epävarma, mikä paketti sopisi juuri sinulle, miten paketti pitäisi mitoittaa, sopiiko kohteeni ylipäätään paneeleille? Mitä tahansa sinulla on kysyttävää, asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään. 

Pyydä tarjous

Paneeleista huippuale

 • Aurinkopaneelipaketti ZNShine 400W
  Normaalihinta
  €4.852,00
  Myyntihinta
  €4.852,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Longi 430W Musta
  Normaalihinta
  €4.903,00
  Myyntihinta
  €4.903,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti DualSun Flash 425W Shingle Black
  Normaalihinta
  €4.852,00
  Myyntihinta
  €4.852,00
  Normaalihinta
  €6.449,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Aiko 455W
  Normaalihinta
  €5.000,00
  Myyntihinta
  €5.000,00
  Normaalihinta
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Jinko 430W N-type
  Normaalihinta
  €4.714,00
  Myyntihinta
  €4.714,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107

Jätä kommentti