Aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloille

Aurinkopaneelit ovat erinomainen vastalääke energialaskuihin. Teemme energian tuottamisen aloittamisen sinulle helpoksi

Pyydä tarjous

Suosituimmat aurinkopaneelipaketit

 • Aurinkopaneelipaketti Canadian Solar 410W
  Normaalihinta
  alkaen €5.940,00
  Myyntihinta
  alkaen €5.940,00
  Normaalihinta
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti ZNShine 400W
  Normaalihinta
  alkaen €5.940,00
  Myyntihinta
  alkaen €5.940,00
  Normaalihinta
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Q-Cells 410W
  Normaalihinta
  alkaen €5.940,00
  Myyntihinta
  alkaen €5.940,00
  Normaalihinta
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti DualSun Flash 425W Shingle Black
  Normaalihinta
  alkaen €6.449,00
  Myyntihinta
  alkaen €6.449,00
  Normaalihinta
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty

Onnistu aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa

Suurin osa ostaa aurinkosähköjärjestelmää ensimmäistä kertaa. Järjestelmän hankinta voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta kaikkine teknisine termeineen ja järjestelmän mitoituksineen. Meidän tehtävämme on tehdä tästä kaikesta sinulle helppoa ja turvallista. Kaikki tekemisemme tähtää siihen että sinä onnistut energiajärjestelmän hankinnassa mahdollisimman hyvin

2022 toimitimme yli 350 aurinkosähköjärjestelmää

Me olemme kohteessa päivän tai kaksi, sinä useita vuosia. Siksi asennamme kuin asentaisimme itsellemme.

Tutustu referensseihimme

Avaimet käteen toimitus

Koko prosessimme on suunniteltu avustamaan sinua läpi järjestelmän hankinnan tarjouksesta tilaukseen, asennukseen ja järjestelmän käyttöönottoon.

Asennustyöt sujuvat kannaltasi helposti ja vaivattomasti. Asennamme koko järjestelmän useimmissa tapauksissa yhdessä päivässä. Sopiessasi kanssamme kiinteän hinnan, tiedät mitä järjestelmä sisältää ja maksaa. Paikat jäävät siistiin kuntoon ja opastamme, kuinka uusi aurinkosähköjärjestelmä toimii. Hoidamme myös puolestasi ilmoituksen verkkoyhtiölle.

Aloita pyytämällä tarjous

Omat asentajat koko Suomessa

Laadukas asennus on paras käyntikorttimme. Operoimme omilla asentajillamme koko Suomessa. Tällä hetkellä asennustiimiemme kotipaikat ovat Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa ja Savo. Savon tiimimme liikkuu laajalti ympäri maata.

Annamme asennuksillemme 5 vuoden takuun.

Aurinkosähkö on kannattava sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on erinomainen vastaisku sähkön hintojen nousua vastaan. Takaisinmaksuajat ovat pudonneet merkittävästi ollen alimmillaan noin 3 vuotta.

Sijoitetun pääoman vuosittainen tuotto kipuaa aurinkosähköjärjestelmissä jopa 15-35% lukemiin.

Mitoitus kohteen mukaan

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan asiantuntijamme toimesta kohteen sähkönkulutuksen mukaan niin, että järjestelmän taloudellinen hyöty saadaan maksimoitua. Kotitalous kohteissa tämä tarkoittaa yleensä 3,0 – 17,0 kWp:n järjestelmää. Tätä suuremmissa järjestelmissä on hyvä tarkistaa verkkoyhtiöltä, voidaanko järjestelmä kytkeä kohteeseen.

Mitoituksessa on hyvä ottaa myös huomioon esimerkiksi tulevaisuudessa hankittava sähköauto, lämpöpumppu tai muut sähkönkulutukseen merkittävästi vaikuttavat tekijät

Laadukkaat tuotteet

Käytämme asennuksissa vain laadukkaita komponentteja. Paneelivalikoimassa meillä on useita hyväksi koettuja vaihtoehtoja eri hintaluokissa ja eri teknologioilla. Osa paneeleista on alan vallitsevalla Half-cut-teknologialla ja lippulaivamallimme ovat uudemmalla Shingled-teknologialla.

Inverttereinä käytämme tapauskohtaisesti joko laadukkaita Sofar Solarin, Huawein tuotteita. Kiinnikkeet ovat kotimaisia Nordic Sunin kiinnikkeitä.

Energio on Suomen vahvimpien yritysten joukossa

Energio on Suomen vahvimpien yritysten joukossa, jotta voit varmistua paneelihankintasi luotettavuudesta, siitä että olemme tulevaisuudessakin palveluksessasi esimerkiksi järjestelmän laajennoksissa, takuu-asioiden hoidossa tai jos haluat järjestelmän myös toiseen kohteeseen.

“Saimme katollemme todella tyylikkäät ja ammattitaidolla asennetut aurinkopaneelit. Lisäksi käytönopastus oli erinomaista. Paneelit asennettiin katolle nopeasti ja jälki on moitteetonta. Kiitos koko porukalle.”

- Tuula, Kirkkonummi

Pyydä tarjous

Oppaita onnistuneeseen järjestelmähankintaan

Miksi emme suosittele suuria yli 450W paneeleita omakotitaloille kuin poikkeustapauksissa?

Aina silloin tällöin törmää asiakkaisiin, jotka ajattelevat, että kannattaa hankkia mahdollisimman suuritehoiset aurinkopaneelit. Tälläkin hetkellä...

Asiakashaastattelu - Vuosi aurinkopaneelien kanssa - Kannattiko?

Syön kotona lounasta kun ystäväni Patrick soittaa alkaen selittää innoissaan kuinka hyvin hänelle viime kesänä asennettu aurinkosähköjärjestelmä t...

15 kuukautta aurinkopaneelien kanssa - kannattiko?

Istun ulkona seinustalla syömässä lounasta syksyisen auringonpaisteen lämmittäessä kasvojani. Katsahdan katolle kuten niin monta kertaa menneen 15 ...

Opas aurinkosähköjärjestelmän mitoittamiseen

Hurjasti noussut energian hinta on vaikuttanut siihen, että kuluttajat haluavat merkittävästi suurempia aurinkosähköjärjestelmiä kuin aiemmin. Nyky...

“Aurinkopanelien asennus toimi hyvin ja ajallaan. Asentajat olivat mukavia ja työnjälki oli moitteetonta. Tuotto on ollut luvatun mukainen. Sähkölaskun pienuus yllätti positiivisesti.”

- Ulla, Espoo

Pyydä tarjous

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt mieluiten chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787