• Sähköautojen lataus taloyhtiöille ja yrityksille

  • Varmista latausratkaisuiden onnistuminen

Sähköautojen lataus taloyhtiöille ja yrityksille

Varmista latausratkaisuiden onnistuminen Pyydä tarjous

Zaptec pro - markkinoiden älykkäin latausasema

Norjalaista laatua

Zaptec Pro on huippulaadukas Norjassa suunniteltu ja valmistettu latausasema taloyhtiöille ja yrityksille.

Se on suunniteltu vastaamaan haastavimpiikin sähköautojen lataustarpeisiin järjestelmän helppo laajennus ilman kalliita infrainvestointeja silmällä pitäen.

Se tarjoaa patentoidun ainutlaatuisen älykkään kuormanhallinnan, 5 vuoden takuun, ilmaisen 4G-yhteyden, sähkönkulutuksen seurannan ilmaisessa pilvipalvelussa sekä suuren joukon muita ominaisuuksia.

Ainutlaatuinen kuormanhallinta

Zaptec Pro on ainoa latausjärjestelmä markkinoilla, joka perinteisen kuormanhallinnan lisäksi osaa optimoida myös kolmivaihevirran eri vaiheiden käyttöä maksimaalisesti.

Järjestelmä osaa lennosta vaihtaa latauksen vaiheelta toiselle tai esimerkiksi vaihtaa kolmivaihelatauksen yksivaihelataukseksi maksimoidakseen kapasiteetin käytön.

Esimerkiksi kuormitustilanteessa, jossa kolmivaihevirran kautta voidaan jakaa 2kW teho per vaihe, on tehokkaampaa vaihtaa kolmivaihelataus yhteen vaiheeseen ja antaa sen kautta suurempi 6kW:n teho. Älykkäiden optimointiominaisuuksien ansiosta Zaptec Pro järjestelmä pääseekin kuormittuneessa järjestelmässä yli 95 prosentin käyttöasteeseen. Ero muiden järjestelmien lataamaan sähköön on merkittävä yön aikana.

Monipuoliset yhteydet

Zaptec Pro järjestelmässä on sisäänrakennettuna ilmainen 4G -yhteys, WiFi, Bluetooth ja RFID/NFC-lukija. Latauksen voi käynnistää myös RFID-lätkällä tai matkapuhelimen NFC-yhteydellä.

Järjestelmän mukana tulee ilmainen Zaptec Portaali sähkönkulutuksen seurantaan sisäänrakennetun sähkömittarin avulla. Halutessaan kustannukset voi jakaa kulutuksen mukaisesti ilman ulkopuolisia operaatteroita. Tietenkin järjestelmä tukee myös muita maksupalveluita ja -ratkaisuja (mm. EasyPark, eParking, Moovy ja monta muuta)

Helposti laajennettavissa

Zaptec Pro -järjestelmän suunnittelun filosofiana on ollut tehdä se mahdollisimman helposti skaalautuvaksi, jotta latausjärjestelmää voidaan kasvattaa helposti ja joustavasti sitä mukaan kuin tarve kasvaa. Alussa latausvalmius asennetaan kaikille autopaikoille ja tarpeen kasvaessa latausasemia on helppo ja nopea lisätä olemassa olevaan järjestelmään ilman mittavia lisätöitä tai investointeja sähköpääkeskukseen.

Turvallista ja luotettavaa latausta

Latausasema tukee Type-2 -latauskaapelia turvalliseen lataukseen. Asemassa on sisäänrakennettuna vikavirtasuoja ja turvallisuus on ollut suunnittelun lähtökohta. Zaptec Pro -latausasema on TüV- ja CE- turvatestattu ja hyväksytty. Zaptec myöntää laitteelle markkinoiden pisimmän 5 vuoden takuun.

Latausjärjestelmä päivittyy automaattisesti pilvipalvelun kautta ja laitteet ovat aina ajan tasalla. Lisäksi laitteissa on jo nyt ISO 15118 standardin mukainen Plug & Charge sekä State of Charge valmius, jolloin tulevaisuuden älysähköautot voivat itse tunnistautua laitteelle latauksen aloittamiseksi.

Laadukas avaimet käteen asennus

Energio tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille laadukkaan avaimet käteen asennuksen sähköautojen latauspisteille. Toteutamme asennuksen omilla asentajillamme samalla pieteetillä kuin aurinkosähköasennuksemme.

Samalla voidaan toteuttaa myös esimerkiksi aurinkopaneelien, akustojen tai muiden tarjoamiemme energiaratkaisujen asennus helposti.

Pyydä tarjous

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107