• Älykkäät energiavarastot

  • Akusto joka tuo valtavia säästöjä

Älykkäät energiavarastot

Akusto joka tuo valtavia säästöjä Pyydä tarjous

Älykkään energiajärjestelmän aivot

Energiavarasto joka luo säästöjä monin tavoin

Älykkäissä energiavarastoissa yhdistyy akusto ohjelmistoon, joka laskee jokaisena vuoden hetkenä, mikä toimenpide luo suurimman taloudellisen kannattavuuden kiinteistölle.

Niiden avulla rakennus osallistuu kantaverkon taajuussäätöön ja sähkön reservimarkkinaan, joista asiakas saa korvauksia. Sähköä ostetaan ja myydään sen mukaan, mikä on taloudellisesti kannattavinta. Omaa sähköntuotantoa päästään hyödyntämään maksimaalisesti. Lisäksi monissa kohteissa ratkaisu tasaa kulutuspiikkejä pienentäen sähkön siirron tehomaksuja.

Usein älykkäät energiavarastot ovat voitollisia ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue lisää kuinka älykkäät akustot toimivat

Älykäs energian varastointi on kompleksinen kokonaisuus. Lue artikkelimme, johon olemme pyrkineet kokoamaan suurimman osan ratkaisun aikaansaamista eduista ja esittelemme näitä oikeiden kohteiden kautta.

Hurjimmat säästöt yli 1,3 miljoonaa euroa.

Lue artikkeli

Kassavirtapositiivinen leasing

Monet mieltävät akustot kalliiksi. Älykkäät akustot murtavat tämän ennakkoluulon. Niiden hankinnassa alkuinvestointina on vain järjestelmän asennus, loput hoidetaan 10 vuoden täyshuoltoleasingilla. Ratkaisu on niin vahvasti kassavirtapositiivinen, että yleensä alkuinvestointi on kuoletettu alle vuodessa. Yhden akustoyksikön kuukaisukohtainen ennätys on 1400€ voittoa kaikkien kulujen jälkeen.

Mahdollistaa suuremmat aurinkovoimalat

Aurinkosähköjärjestelmän mitoitusta rajoittaa usein se, että myyntiin menevän energian määrä halutaan pitää pienenä, jotta järjestelmän kannattavuus säilyy korkeana. Älykkäiden akustojen avulla voimala voidaan mitoittaa jopa yli 50% suuremmaksi ilman, että energiaa menee myyntiin.

Näin maksimoidaan itse tuotetun vihreän energian määrä ja parannetaan voimalan kannattavuutta merkittävästi.