• Energiakattoremontti

  • Jäähdytyskulut alas ja katolle uusi elämä energiakattoremontin avulla

Energiakattoremontti

Jäähdytyskulut alas ja katolle uusi elämä energiakattoremontin avulla

Energiatehokkuus ylös, kattoremontin kustannukset alas

Vallankumouksellinen CoolRoof pinnoite

Energiakattoremontti toteutetaan uudenlaisella CoolRoof-pinnoiteella. Se eroaa polyurea-pinnoitteista monin ratkaisevin tavoin. Se on kumipohjainen ja 100% UV-suojattu, jolloin se kestää auringon säteilyn säilyttäen 900% venyvyytensä. Se heijastaa 85% auringon valosta säilyen todella viileänä. Sillä on 10 vuoden takuu ja 25 vuoden tekninen käyttöikä. Käyttöiän päätteksi se on helppo uusia. Ja ennen kaikkea se säästää todella paljon rahaa!

Katto jopa 70 astetta viileämpi

Katon lämpeneminen on suurin yksittäinen rakennuksen sisäilmaa lämmittävä tekijä. Se vastaa usein yli 50% lämpenemisestä. Esimerkiksi huopakaton lämpötila voi kesällä olla yli 90 astetta. Energiakattoremontissa käytettävän CoolRoof-kattopinnoitteen avulla katto säilyy 20-25 asteessa.

Katon säilyessä viileänä, on sen energiatekninen vaikutus todella merkittävä olipa kyseessä kylmätila, asuinkerrostalo, sairaala, vanhainkoti, teollisuuden rakennus tai vaikkapa kanala.

Katolle 25 vuotta uutta elämää

Energiakattoremontilla on mahdollista pelastaa todella huonokuntoisia kattoja. Ensin saumat tiivistetään ja vuotokohdat korjataan. Pinnoite ja sen 900% venyvyys hoitaa loput. Tämä usein murto-osalla tavanomaisen kattoremontin kustannuksista

Kuinka monelle muulle kattoremontille saat 10 vuoden takuun ja se on helposti uusittavissa 25 vuoden päästä?

Aurinkopaneelien tuotto ylös

Energiakattoremontti myös tehostaa aurinkopaneelien tuotantoa kahdella eri tavalla. Paneeleita ympäröivä ilma säilyy merkittävästi viileämpänä kun lämpö ei säteile katosta paneeleille. Toisaalta katosta heijastuva 85% auringonvalosta heijatuu osin paneeleihin.

Lopettaa katon lämpöelämisen

Kun katto säilyy viileänä, loppuu samalla myös katon lämpöeläminen ja muu korroosio, jolloin olemassa olevaa kattoa voidaan hyödyntää ilman laaloja purkutoimenpiteitä.

Uusille katoille kevypinnoituksena

Mikäli kohteen katto on uusi toi muutoin erittäin hyväkuntoinen, voidaan pinnoitus toteuttaa kevytpinnoituksena, jolloin kustannus jää vieläkin matalammaksi.

Esimerkki oikeasta kohteesta

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107