Aurinkosähkö autokatokset

Autokatokset tuottamaan aurinkoenergiaa.

Skaalautuva energiaratkaisu

Aurinkosähkön integroiminen autokatoksiin on helposti skaalautuva energiaratkaisu. Järjestelmä skaalautuu pienistä yhden auton katoksista valtaviin satojen autojen katoksiin. Aurinkosähkön tuottoon soveltuvaa pinta-alaa on näissä ratkaisuissa todella paljon.

Kiinnitys ruuvipaaluilla

Autokatosten perustusten teko onnistuu helposti ja kustannustehokkaasti ruuvipaaluilla. Ruuvipaalujen valtava etu on, että niiden avulla päästään olemassa olevan asvaltin lävitse rikkomatta asvalttia kuten ylläolevassa kuvassa. Tällöin aurinkosähköparkkikatosten tekeminen onnistuu helposti myös valmiiksi pinnoitetuille parkkipaikoille ilman kallista uudelleen pinnoittamista. Lisäksi prosessi on niin nopea, että parkkeeraus ei häiriinny pitkäksi ajaksi.

Saatavana useita malleja

Kauttamme on saatavana useita erilaisia valmiita malleja maailmalta, jotka sopivat lukuisiin erilaisiin tarpeisiin.

Räätälöity vaihtoehto

Toinen vaihtoehto on toteuttaa katos räätälöitynä, jolloin se on suomalaisen arkkitehdin ja rakennesuunnittelijan suunnittelema. Kumppanimme hoitaa ruuvipaalutuksen sekä rakenteiden teon, me aurinkosähkön.

Kaksipuoleisilla paneeleilla jopa 25% lisätehoa

Aurinkosähkö parkkikatoksien päällystämiseen voidaan käyttää lasi-lasi aurinkopaneeleita, jotka ovat paitsi rakenteensa vuoksi kestävämpiä, mutta tuottavat taustapuolelta heijastumien asiosta jopa 25% enemmän aurinkosähköä.

Tarvittaessa läpinäkyvä

Läpinäkymättömillä paneeleilla saadaan suurempi teho, mutta halutessasi, voidaan katos toteuttaa myös läpinäkyvillä paneeleilla. Läpinäkyvyys voi olla väliltä 5-75%. Tämä voidaan toteuttaa joko normaaleilla kennoilla kuten kuvassa tai ohutkalvopaneeleilla.

Myös muihin katoksiin

Henkilöautoille tarkoitetut parkkipaikat eivät ole ainoita paikkoja mihin aurinkosähkökatoksia voidaan käyttää. Ratkaisu soveltuu myös esimerkiksi bussiterminaaleihin, pyöräparkkeihin, junaratojen päälle tai vaikkapa terassille.

Kuin luotu sähköautojen lataukselle

Paikalla tuotettu aurinkosähkö on kuin luotu sille, että sähköautojen latauspisteet intergoidaan osaksi parkkipaikan ratkaisua.

Mukautettu sisältö

Tässä osassa ei ole tällä hetkellä sisältöä. Lisää sisältöä tähän osaan sivupalkin avulla.