BIPV - Rakenteisiin integroidut aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähkön tuotanto voidaan integroida lukemattomiin erilaisiin rakenteisiin.

Aurinkosähköjulkisivut

Koko julkisivu tuottamaan aurinkosähköä. Tarjolla valtava määrä erilaisia värejä ja kuoseja kuten marmori-, tiili-, puu-, graniitti-, betoni- ja metallikuvioituja sekä kokovärisiä. Korvaa tavanomaiset julkisivumateriaalit.

Lue lisää

Parvekekaiteet

Parvekekaiteet hyötykäyttöön tuottamaan energiaa. Tarjolla lukuisia eri kuoseja ja läpinäkyvyyksiä.

Aurinkosähkö autokatokset

Parkkikatokset hyötykäyttöön tuottamaan aurinkosähköä. Tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja pienestä suureen tai räätälöityyn ratkaisuun.

Aurinkosähkölasi

Toimitamme lasia useisiin erilaisiin ratkaisuihin, joihin on integroitu aurinkosähköjärjestelmä mukaan. Tarjolla niin ohutkalvopaneelia kuin tavallisilla kennoilla varustettua paneelia useissa eri läpinäkyvyysasteissa ja paksuuksissa tarpeen mukaan.

Kasvihuoneet

Kasvihuoneissa on valtava potentiaali aurinkosähkön tuotolle kun osa laseista korvataan aurinkosähkölasilla.

Kuvioidut paneelit

Marmori-, tiili-, puu-, graniitti-, betoni- tai metallikuvio aurinkopaneeliin? Tarvittaessa vaikka yrityksen logo tai muu räätälöity kuosi? Näiden avulla saavutetaan lähes täydellinen suunnittelun vapaus.

Etsimme pilottikohteita!

Ilmoita kohteesi

Etsimme pilottikohteita erilaisille rakenteisiin integroiduille aurinkosähköjärjestelmille. Kohde voi olla esimerkiksi uudiskohde tai remonttikohde, jossa näitä ratkaisuja halutaan kokeilla.

Ota yhteyttä

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

0407231191