Sähköauton kotilataus

Sähköauton latauspisteet asennettuna aurinkopaneelien kanssa tai erikseen.

Pyydä tarjous

Kotilatauksen hankinta tehty helpoksi

Zaptec Go

Zaptec Go on Norjassa suunniteltu ja valmistettu sähköautojen kotilatauslaite, jossa älykäs langaton kuormanhallinta ja pörssisähköohjaus vakiona.

Langaton kuormanhallinta asennetaan sähkömittarin HAN-porttiin (kulkee myös nimellä P1 -tai H1 - portti). Näin vältytään esimerkiksi tarve kaivaa piha auki kuormanohjauksen kaapelointia varten.

Beny - kotilatausasema, jota ohjataan auringolla

Kohteissa, joissa latauspiste asennetaan sähköpääkeskukseen, tarjoaa Scanofficen maahantuomat Beny-latauspisteet ainutlaatuisen aurinkosähkön avulla toimivan kuormanohjauksen. Tällöin voit valita latausaseman säätämään lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat. Toimiakseen auringolla tapahtuva kuormanhallinta vaatii aina latausaseman asennuksen ja tietoliikennekaapeloinnin pääkeskukseen. Aurinkosähkö voi olla asennettuna ryhmäkeskukseen.

Mikäli kohteessa ei ole aurinkopaneeleja, toimii Benyn kuormanhallinta ja muut ominaisuudet tavanomaiseen tapaan.

Laadukas asennus

Asennamme sähköautojen latauspisteet samoilla korkeilla standardeillamme kuin asennamme aurinkopaneelit. Omat asentajamme toimivat koko maassa.

Yhdistä lataus aurinkopaneeleihin

Mikä olisi mukavampaa kuin ajaa kilometrit omalla katolla tuotetulla vihreällä sähköllä ilmaiseksi? Hyvin usein latauspiste hankitaankin yhdessä aurinkopaneelien kanssa.

Halusitpa latauksen paneeleilla tai ilman, pyydä meiltä tarjous, niin olet askeleen lähempänä huolettomia ajokilometrejä.

Pyydä tarjous

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107