Aurinkosähköjärjestelmät yrityksille

Ota yritykselläsi harppaus vihreämpään huomiseen

Pyydä tarjous

Erinomainen vihreä sijoitus

Aurinkopaneelit sopivat yrityskohteisiin erinomaisesti. Suurella osasta yrityksiä kulutusprofiili on aurinkoenergian hyödyntämiseen kannalta erinomainen, jolloin kulutus sekä aurinkoenergian tuotanto kohtaavat erittäin hyvin.

Takaisinmaksuajat liikkuvat 7-10 vuoden välissä ja sijoitetun pääoman tuotto on korkea jopa 10-15%.

Energiatuki parantaa järjestelmien kannattavuutta

Yrityskohteissa aurinkosähköjärjestelmien kannattavuutta parantaa Business Finlandin myöntämä energiatuki. Toimitamme asiakkaillemme aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka tekee tuen hakemisesta vaivatonta. Autamme myös tarvittaessa energiatuen hakemisessa.

Yrityskohteet räätälöidään tarpeen mukaan

Yrityskohteita on monenlaisia ja niin on ratkaisuitakin. Siksi ratkaisumme yrityskohteisiin ja liikekiinteistöihin räätälöidään aina tarpeen mukaan kokonaistarpeeseen. Samalla voidaan kartoittaa esimerkiksi sähkötöiden ja sähköauton latauspisteiden tarve, tai tarpeet laajempaan energiatehokkuushankkeeseen.

Kokemusta pienestä ja suuresta

Energiolla on kokemusta niin pienien kuin suurten yrityskohteiden aurinkovoimaloiden toteutuksesta. Pienemmät yrityskohteet ovat ollaan 10 paneelin järjestelmiä. Suurimmat kohteet ovat ollaat yli 1000 paneelia.

“Paneelien hankinta toimitilan kattoremontin yhteydessä oli erinomainen veto. Rakennuksessa kuluu uskomattoman paljon sähköä jäähdytykseen kesällä. Silloin kun jäähdytystä tarvitaan eniten, myös paneelit tuottavat parhaiten.”

- Tapio, Eurocoding Oy

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt mieluiten chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191