Energio ja Consti solmivat puitesopimuksen energiajärjestelmien toimittamisesta

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Energio on solminut puitesopimuksen energiajärjestelmien, kuten aurinkopaneelien, hybridipaneelien, aurinkosähköjulkisivujen, aurinkosähkökaiteiden ja muiden rakenteisiin integroitujen aurinkosähköjärjestelmien, toimittamisesta Consti Oyj:n kohteisiin. Nämä energiaratkaisut soveltuvat erityisen hyvin Suomen suurimpana korjausrakentamisen toimijana tunnetun Constin tarjonnan kanssa yhteen. Muun korjausrakentamisen ohella Consti on tunnettu muun muassa laadukkaista julkisivu- ja parvekeremonteistaan sekä hiljattain laseeratusta monienergiajärjestelmästä, Consti Optimista. 

Hybridipaneelit osana Consti Optimia

Consti Optimi on monienergiajärjestelmä, joka on suunnattu erityisesti, mutta ei rajoittuen, rakennuksille, joissa pieni tontti rajoittaa esimerkiksi maalämpökapasiteettia. Tällaisissa tapauksissa tarvitaan muita lämmönlähteitä täydentämään järjestelmään sekä mahdollistamaan maalämpökaivojen poraamisen lähemmäs toisiaan. Hybridipaneelit, eli nestejäähdytteiset aurinkopaneelit, jotka tuottavat sekä sähköä ja lämpöä samanaikaisesti, soveltuvat erityisen hyvin tällaisiin tilanteisiin. Niiden tuottama lämpötila taso on ihanteellinen tehostamaan maalämpöjärjestelmän toimintaa ja lataamaan kaivokenttää. Samalla paneelien jäähtyminen tehostaa aurinkosähkön tuotantoa. Kaiken kaikkiaan hybridipaneeleista saadaan noin 4x enemmän tehoa samalta pinta-alalta, kuin tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä. 

Tutustu Consti Optimiin täältä

Julkisivut tuottamaan sähköä

Consti on myös tunnettu julkisivuremonteista. Näin ollen yhteistyö aurinkosähköjulkisivujen osalta on luonnollinen lisä kokonaisuuteen. Aurinkosähköjulkisivulla tarkoitetaan julkisivulevyä, johon aurinkosähköjärjestelmä on rakennettu levyn sisään. Aurinkosähköjulkisivu korvaa tavanomaiset julkisivumateriaalit ja aikaansaa julkisivulle poikkeuksellisen asian. Nimittäin aurinkosähköjulkisivut maksavat itsensä takaisin, toisin kuin mistään muusta materiaalista toteutetut julkisivut. 

Aurinkosähköjulkisivut ovat myös äärimmäisen näyttäviä tarjoten valtaisan määrän erilaisia värejä ja kuoseja kuten tiili-, marmori-, graniitti-, betoni-, rappaus- tai metallikuviot, kokovärit, metallinhohtovärit, väriä vaihtavalla erikoislasilla päällystettyjä ratkaisuja ja paljon muuta. Käytännössä ne tarjoavat suunnittelunvapauden, näyttävyyden ja tehokkaan energiantuotannon samassa paketissa. 

Aurinkosähköjulkisivuista on saatavilla aivan valtava määrä erilaisia värityksiä. 

“Mielestäni yhteistyö Constin kanssa ilmentää Energion toiminta-ajatusta, jonka mukaan jokaisella on oikeus itse tuotettuun energiaan erityisen hyvin. Se antaa meille huomattavasti leveämmät hartiat, tarjoaa osaamista, asiakaskuntaa ja kokemusta alueilta, joista meillä itsellämme ei ole kokemusta ja mahdollistaa meidän keskittyä siihen, mitä me teemme parhaiten.” toteaa yksi Energion perustajaosakkaista Vesa Robertsson. “Näen että tästä yhteistyöstä hyötyvät taloyhtiöt ja yritysasiakkaat valtavan paljon”

Consti Talotekniikka Oy:n hankinta- ja kehitysjohtaja Samu Siltala on myös tyytyväinen Energion kanssa solmittuun puitesopimukseen. Energion asiantuntemus, kattava tuotevalikoima ja maanlaajuinen asennuspalvelu mahdollistavat, että Consti voi Optimoida ja tarjota laadukkaita monienergiajärjestelmiä asiakkaiden eri tarpeisiin.

Lisätietoja 

Vesa Robertsson

0407231191

vesa.robertsson@energio.fi

Paneeleista huippuale

 • Aurinkopaneelipaketti Canadian Solar 410W
  Normaalihinta
  €4.199,00
  Myyntihinta
  €4.199,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Longi 430W
  Normaalihinta
  €4.714,00
  Myyntihinta
  €4.714,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Jinko 430W N-type
  Normaalihinta
  €4.714,00
  Myyntihinta
  €4.714,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti DualSun Flash 425W Shingle Black
  Normaalihinta
  €4.852,00
  Myyntihinta
  €4.852,00
  Normaalihinta
  €6.449,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty
 • Aurinkopaneelipaketti Longi 430W Musta
  Normaalihinta
  €4.903,00
  Myyntihinta
  €4.903,00
  Normaalihinta
  €5.940,00
  Yksikköhinta
  kohti 
  Loppuunmyyty

Lisätietoja

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt, puhelimitse, sähköpostitse, chatin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.

Esa Ketola

esa.ketola@energio.fi

+358 50 3628787

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191

Jarno Kautto

jarno.kautto@energio.fi

+358 44 4915107

Jätä kommentti