Kromatix- aurinkojulkisivut

Kromatix-lasilla päällystetyistä aurinkojulkisivuista saadaan lasi-julkisivun pitkä käyttöikä ja upea näkö sekä aurinkoenergiajärjestelmän tehokkuus samalla kertaa.

Kysy lisää

Mukautettu sisältö

Vallankumouksellinen lasin pinnoite

Kromatix on uudenlainen patentoitu lasin pinnoitusmenetelmä. joka ammentaa inspiraationsa luonnosta. Kromatix toimii samalla tavoin kuin perhosen siivet, eli se suodattaa valosta joitakin aallonpituuksia pois, jolloin lasi muuttaa väriään. Samalla lasista poistuu häikäisyefekti. Kromatix-lasilla on myös ominaisuus, jota ei millään muulla julkisivuratkaisulla ole. Nimittäin, mitä kirkkaampi auringonpaiste, sitä kirkkaampana Kromatixin sävy näkyy.

Kromatix-lasin avulla tuotetut aurinkojulkisivut ovat yhtä kestäviä kuin mikä tahansa muu lasijulkisivu, mutta sillä erotuksella, että ne ovat uniikin näköisiä ja tuottavat runsain määrin energiaa. Toisin sanoen, mikään muu julkisivu ei maksa itseään elinaikanaan takaisin kuin Kromatix.

Saatavana lukuisissa eri väreissä

Kromatix-lasissa lasin värinmuunnos perustuu aallonpituuksien suodattamiseen. Suodattamalla eri aallonpituuksia pois saadaan aikaan eri erivärisiä paneeleita. Tällä hetkellä Kromatix tuotteita on saatavilla mustan lisäksi 9:ssä eri värissä. Eri värien valonläpäisevyys vaihtelee hieman väristä riippuen. Oheisessa kuvassa näet eri värien läpäisevyyden. Kannattaa ottaa myös huomioon, että edes kirkkaalla lasilla läpäisevyys ei ole täysi sata, jota Kromatixin avulla tehosta hukataan huomattavan pieni osa.

Sähköä tai lämpöä

Kromatix-lasilla päällystettyjä julkisivuja saa kauttamme sekä sähkö, että lämpöä tuottavina.

Yhdistämällä aurinkojulkisivut, aurinkokatot sekä esimerkiksi lämmön kausivarastoinnin, saadaan aikaan uskomattoman energiatehokkaita rakennuksia, joiden omavaraisuusaste nousee korkealle.

Räätälöity avaimet käteen toimitus

Julkisivuja on valtavasti erilaisia, joten jokainen Kromatix-ratkaisu räätälöidään kohteen mukaan. Räätälöityyn ratkaisuun vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi kiinnitysmateriaali, eristyksen paksuus, käytetäänkö standardi- vai flex-kokoja, vai pitääkö koot räätälöidä täysin tarpeeseen, montako paneelia kiinnitetään päällekäin ja niin edelleen. Onneksi asiantuntijamme ovat apunasi.

Ota yhteyttä, niin tehdään sinunkin julkisivustasi uniikki.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Vesa Robertsson

Toimitusjohtaja

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191