Aurinkosähköjulkisivut

Aurinkosähkö voidaan integroida osaksi julkisivulevyjä. Tällöin julkisivussa aurinkopaneelien tuotto yhdistyy pitkään käyttöikään, upeaan ulkonäköön ja helppoon huollettavuuteen. Se on ainoa julkisivumateriaali jolla on takaisinmaksuaika!

Kysy lisää

Aurinkosähköä seinästä

Ainoa julkisivumateriaali jolla on takaisinmaksuaika

Aurinkosähköjulkisivut maksavat tuottamansa aurinkosähkön kautta itsensä takaisin. Tämä on julkisivulle täysin poikkeuksellista, sillä mikään muu julkisivumateriaali ei maksa itseään takaisin.

Takaisinmaksuaika riippuu julkisivun kompleksisuudesta, valitusta väristä ja ilmansuunnasta. Matalimmillaan se on noin 10 vuoden luokkaa.

Takaisinmaksuajassa ei kuitenkaan ole huomioituna vertailua muiden julksivumateriaalien kustannuksiin tai mahdollisia energiatukia.

Toisin sanoen voidaan puhua erittäin kannattavasta investoinnista, oli kyse uudiskohteesta tai julkisivuremontista.

Valtava määräerilaisia pintoja

Aurinkosähköjulkisivuihin on tarjolla valtava määrä erilaisia värejä, pintoja ja kuoseja. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia tiili-, puu-, marmori-, rappaus-, metalli-, kivi- ja koristekuvioita sekä valon aallonpituuksia taittavavalla erikoislasilla päällysttettyjä ratkaisuja.

Järjestelmän teho riippuu sen väristä. Yleisesti sanottuna tummemmat sävyt ovat tehokkaampia kuin vaaleat. Teho vaihtelee noin 200-120W per neliö välillä.

Tehty kestämään

Aurinkosähköjulkisivujen elinkaari on todella pitkä. Niiden rakenne riippuu valmistajasta, osa vertautuu lasijulkisivuun, osa puolestaan on alumiinisen hunajakennoratkaisun päälle rakennettuja. Osa valmistajista antaa tuotteille elinikäisen materiaalitakuun. Lisäksi aurinkosähköjulkisivut ovat helposti huollettavissa. Näin ollen ne aikaansaavat todella houkuttelevan vaihtoehdon julkisivun toteuttamiselle.

Hintataso julkisivumateriaalien keskiluokkaa

Aurinkosähköjulkisivuissa hintataso on julkisivumateriaalien keskiluokkaa. Hintataso riippuu julkisivun kompleksisuudesta.

Räätälöity avaimet käteen toimitus

Julkisivuja on valtavasti erilaisia, joten jokainen ratkaisu räätälöidään kohteen ja tarpeen mukaan.

Räätälöityyn ratkaisuun vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi materiaali johon julkisivu kiinnittään, eristyksen paksuus, käytetäänkö standardikokoisia paneeleja vai pitääkö koot räätälöidä täysin tarpeeseen, montako paneelia kiinnitetään päällekäin, onko kyseessä uudiskohde vai saneeraus ja niin edelleen.

Onneksi asiantuntijamme ja kumppanimme ovat apunasi. Kilpailutamme tarpeesi mukaan ratkaisut jopa kuudelta valmistajalta. Toimimme yhdessä julkisivu-urakoinnin konkarin Consti Oyj:n kanssa tai halutessasi voimme tehdä yhteistyötä haluamasi urakoitsijan kanssa.

Ota yhteyttä, niin tehdään sinunkin julkisivustasi uniikki.

Energio ja Consti solmivat puitesopimuksen energiajärjestelmien toimittamisesta

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Energio on solminut puitesopimuksen energiajärjestelmien, kuten aurinkopaneelien, hybridipaneelien, aurinkosähköju...

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Vesa Robertsson

vesa.robertsson@energio.fi

+358 40 7231191