DualSun pidentää takuitaan

Iloisia uutisia asiakkaillemme, sillä ranskalainen DualSun nosti juuri lippulaivapaneelimme DualSun Flash 425W takuita!

Takuut ovat nyt huikeat 30 vuotta sekä materiaaleille, että tehontuotolle. Kun paneelin edistyneet ominaisuudet yhdistetään tällaiseen takuuseen, voidaan puhua todellisesta premium tuotteesta. 

Shingle - teknologia parantaa paneelia monilla tavoin

DualSun Flash 425W paneeli käyttää uutta Shingle - teknologiaa, jossa paneelin kennot on viipaloitu laserin avulla peräti 7 osaan. Nämä viipaloidut kennot liitetään toisiinsa joustavalla sähköä johtavalla aineella koko kennon matkalta, jolloin syntyy joustava rakenne, joka palautuu lumikuormien jälkeen ilman mikrosäröilyä. Lopuksi nämä kennosarjat kytketään yhteensä 10 stringiin (esim half-cut paneeleissa stringejä on max 6), jolloin varjostumien vaikutus on merkittävästi pienempi. 

shaded_areas.png

Samalla rinnakkaiset stringit pudottavat paneelin sisäistä vastusta aiheuttaen pienemmän lämpenemisen kesäkuumalla ja sitä kautta pienemmät tehohäviöt. Lisäksi paneelilla on paneelien tuotannn vähähiilisyyssertifikaatti ja ne sisältävät 60% vähemmän lyijyä kuin half-cut paneelit ollen näin merkittävästi ympäristöystävällisempiä. 

Tarjouksen näistä huippupaneeleista saat täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen

Jätä kommentti